Yhteystiedot

Palveluntarjoaja:

nu3 GmbH

Brückenstr. 5
10179 Berliini
Sähköposti: info@nu3.fi
Kotisivu: https://www.nu3.fi

Palautusosoite:

nu3 c/o PostNord Oy
Osumakuja 3
01530 VANTAA

Pankkiyhteys:

nu3 GmbH
Pankki: Commerzbank
IBAN: DE59100400000209817611
BIC: COBADEFF

Toimitusjohtajat:
Dr. Robert Sünderhauf, Kassian Ortner

Yrityksen kotipaikka: Charlottenburg Berliini
Kaupparekisterinumero: HRB 134222 B
Liikevaihtoveronumero:
DE277811558

Vastuu sisällöstä (RStV 55 §:n 2 kohdan ja TMG 5 §:n mukaisesti)
Dr. Robert Sünderhauf (osoite yllä)

 

nu3:lla on EU:n luomusertifikaatti – valvontapaikka: DE-ÖKO-001

 

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko keskustella kanssamme? Autamme mielellämme puhelimitse, ja meidät tavoittaa myös sähköpostilla:info@nu3.fi.

Tietoa verkkokauppaa koskevien kiistojen sovittelusta: EU-komissio tulee julkistamaan vuoden 2016 ensimmäisellä neljänneksellä internetalustan (ns. ”ODR”) online-riitatilanteille. Alusta tulee toimimaan tuomioistuinten ulkopuolisena keskuksena verkkokauppaan liittyvien sopimusriitojen ratkaisussa. Alustan löydät seuraavan linkin kautta: http://ec.europa.eu/consumers/odr

Vastuuvapauslauseke

Vastuu sisällöistä
Internetsivujemme sisällöt on laadittu huolellisesti. Emme kuitenkaan voi taata sisältöjen oikeellisuutta, täydellisyyttä tai ajantasaisuutta.
Palveluntarjoajana olemme Saksan telemedialain (TMG) 7 §:n 1 momentin mukaan vastuussa omista sisällöistämme näillä sivuilla yleisten lakien mukaisesti. Telemedialain 8–10 §:ien mukaan emme kuitenkaan palveluntarjoajana ole velvoitettuja valvomaan tai tarkistamaan lainvastaisuuksien varalta välitettyjä tai sivustolle tallennettuja vieraita tietoja. Tämä ei kuitenkaan koske yleisten lakien mukaisia velvollisuuksia poistaa tietoja tai estää tietojen käyttö. Edellä mainittu velvollisuus voi syntyä kuitenkin vasta silloin, kun konkreettinen oikeudenloukkaus tulee ilmi. Oikeudenloukkauksen tullessa ilmi poistamme kyseisen sisällön välittömästi.

Vastuu linkeistä
Palvelumme sisältää linkkejä ulkopuolisille, kolmansien osapuolten internetsivuille, joiden sisältöihin emme pysty vaikuttamaan. Tästä syystä emme voi taata näiden ulkopuolisten sisältöjen luotettavuutta. Ulkopuolisten internetsivujen sisällöistä on aina vastuussa kyseisen internetsivuston palveluntarjoaja tai sen ylläpitäjä. Ulkopuoliset sivut on tarkastettu mahdollisten oikeusrikkomusten varalta siinä vaiheessa, kun linkki on tuotu sivustollemme. Linkin tuomisen aikaan lainvastaisia sisältöjä ei ole ollut havaittavissa. Jatkuva ulkopuolisten sivustojen sisällön kontrollointi ei kuitenkaan ole kohtuullista, jos konkreettista osoitusta oikeusrikkomuksesta ei ole. Jos oikeusrikkomuksia ulkopuolisilla sivuilla tulee ilmi, poistamme kyseiset linkit välittömästi.

Tekijänoikeus

Tällä sivustolla olevat, sivuston ylläpitäjän laatimat sisällöt ja teokset ovat Saksan tekijänoikeuslain alaisia. Tekijänoikeuslain asettamien puitteiden ulkopuolinen tietojen kopioiminen, muuttaminen, levittäminen ja kaikenlainen hyödyntäminen on sallittua vain kyseisten tietojen laatijan kirjallisella suostumuksella. Tämän sivuston lataaminen ja kopioiminen on sallittua vain yksityiskäyttöön, ei kaupallisiin tarkoituksiin. Niiden sisältöjen kohdalla, jotka eivät ole sivuston ylläpitäjän laatimia, tulee huomioida kolmannen osapuolen tekijänoikeudet. Kolmansien osapuolten laatimat sisällöt merkitään erikseen. Pyydämme ilmoittamaan, jos sivustoltamme kaikesta huolimatta löytyy tekijänoikeusloukkauksia. Jos oikeusrikkomuksia tulee ilmi, poistamme kyseiset sisällöt välittömästi.

Internetsivustomme käyttö ei pääsääntöisesti edellytä henkilökohtaisten tietojen antamista. Jos sivustollamme kerätään henkilökohtaisia tietoja (esimerkiksi nimi, osoite ja sähköpostiosoite), tietojen luovuttaminen pohjautuu – aina kun mahdollista – vapaaehtoisuuteen. Henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan nimenomaista suostumusta.
Haluamme kuitenkin huomauttaa, että tiedonsiirtoon internetissä, esimerkiksi sähköpostiviestintään, voi kohdistua tietoturva-aukkoja. Tietoja ei voida aukottomasti suojata kolmannen osapuolen käyttöä vastaan.
Yllä mainittujen yrityksen yhteystietojen käyttö sellaisen mainonnan ja materiaalin lähettämiseen, jota ei ole nimenomaan pyydetty, on kielletty. Sivuston ylläpitäjä pidättää oikeuden oikeustoimiin ei-toivotun mainonnan, kuten roskapostin, lähettämisen takia.

(Lähde: eRecht24.de - Internetrecht von Rechtsanwalt Sören Siebert)