Kuinka laihtua terveellisesti ja tehokkaasti?

Laihduttaminen voi olla yksinkertaista, jos sen tekee oikein. Tehodieetit ja laihdutusvinkit lupaavat usein nopeita tuloksia, mutta todellisuudessa vaikutukset voivat jäädä pieniksi – tai ainakaan ne eivät ole pysyviä. Pahamaineinen jojo-efekti saattaa yllättää, vaikka ei sortuisikaan herkutteluun. Menetetyt kilot voivat palata takaisin lantiolle alta aikayksikön, vaikka itsekurissa ja tavoitteissa ei olisikaan mitään vikaa. Ravintoaineiden asiantuntijamme antavat vinkkejä tehokkaaseen ja pysyvään painonpudotukseen.

Laihdu nu3:n avulla

Jos haluat pudottaa painoasi pysyvästi, kannattaa pitää mielessä, että laihdutuskuuri on vasta ensimmäinen askel. Ihannepainon saavuttaminen ja sen säilyttäminen edellyttävät tasapainoisen ja terveellisen ruokavalion sekä tiedostavampien elintapojen omaksumista. Lisäksi vanhoista ja epäterveellisistä – vaikkakin rakkaista – tavoista on päästävä eroon. nu3-verkkokaupan tuotteet tukevat dieetin aloittamisessa, painonpudotuksessa ja myös painonhallinnassa dieetin jälkeen. Aloita uusi, kevyempi elämä tehokkailla tuotteilla!

Kelpuutamme verkkokauppaamme ainoastaan tehokasta ja pysyvää painonpudotusta edistäviä tuotteita. Ravintoaineiden asiantuntijoiden huolellisesti valitsemat tuotteet vaikuttavat eri tavoin, mutta yhteistä niille on, että ne tukevat laihdutusta tehokkaasti kevyen ja vähäkalorisen ruokavalion yhteydessä.

Valtavasta arvostettujen tuotteiden valikoimastamme löydät omiin yksilöllisiin tavoitteisiisi sopivat tuotteet, jotka auttavat sinua tiellä kohti unelmapainoa. Verkkokauppamme kätevissä valikoissa tuotteet on jaettu niiden vaikutusten ja käyttötarkoituksen mukaan. Lisäksi voit rajata osaston tuotteita erilaisilla suodattimilla esimerkiksi tuotteiden ominaisuuksien, valmistajan ja hinnan mukaan.

Tuotteiden esittelysivuilla kulloisenkin tuotteen tärkeimmät ominaisuudet esitetään selkeinä symboleina, joiden avulla löydät helposti esimerkiksi vegaaniset, gluteenittomat ja täysin luontaiset tuotteet. Ravitsemustieteen asiantuntijamme kertovat lisäksi tuotteiden käytöstä painonpudotuksen aikana ja sen jälkeen. Tuotteen esittelysivulta löydät myös tarkat tiedot tuotteen ainesosista, valmistajan kuvauksen tuotteesta sekä linkkejä samankaltaisiin tuotteisiin.

Asiantuntijamme ovat myös koonneet laihdutustuotepaketteja, jotka ovat saatavilla yksinoikeudella nu3:sta ja vieläpä lyömättömään säästöhintaan! Tuotteet valitaan niin, että niiden vaikutukset täydentävät toisiaan parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Pysy hoikkana terveellisten elämäntapojen avulla

Vääränlainen ja epäterveellinen ruokavalio ei yleensä ole ainoa syy ylipainoon, vaan usein myös liian vähäinen liikunta on yksi osatekijä sen syntymisessä. Vääränlaisesta, liikaa rasvaa ja kaloreja sisältävästä ravinnosta elimistö saa yksinkertaisesti enemmän energiaa kuin olisi tarpeen. Elimistö kuluttaa ylimääräistä energiaa ainoastaan fyysisen rasituksen aikana ja jos sellaista ei ole, energia varastoituu rasvana.

Jos siis haluat laihtua tehokkaasti ja myös pysyä hoikkana, on tärkeää liikkua riittävästi. Aloita uusi aktiivisempi elämä! Voit esimerkiksi lisätä arkiliikuntaa valitsemalla portaat hissin tai liukuportaiden sijaan ja kulkemalla lyhyet matkat kävellen tai polkupyörällä. Älä rojahda sohvalle töiden jälkeen, vaan pidä kunnostasi huolta kävelylenkeillä tai jumpassa. Liikunta edistää painonpudotusta ja myös lisää yleistä hyvinvointia. Laihdutuskuurin aikana on myös tärkeää juoda runsaasti nestettä. Suositeltava määrä on kahdesta kolmeen litraan päivässä. Vesi on parasta juomaa, sillä se on kaloritonta. Kun terveellisistä elintavoista tulee rutiinia, huomaat heti, että laihduttaminenhan on aivan helppoa!

Laihduttamisen aikana on huolehdittava myös ravintoaineiden riittävästä saannista, sillä nopean painonpudotuksen yhteydessä erilaiset puutostilat saattavat yllättää. Vähäkalorisiksi mainostetut kevyt- tai light-tuotteet sisältävät usein myös vähemmän ravintoaineita perinteisiin tai tuoreisiin elintarvikkeisiin verrattuna. Ravintoaineiden puutosta voi ehkäistä erilaisilla mikroravintoaineita sisältävillä ravintolisillä. Verkkokauppamme laihdutuskategoriasta löytyvät ravintolisät ovat mielestämme järkevä lisä laihdutuskuurin aikaiseen terveelliseen ruokavalioon. nu3:n blogista löytyy lisää mielenkiintoisia artikkeleja laihduttamisesta, ruokavaliosta, terveydestä ja kauneudesta.

Verkkokauppamme valikoiman ja internetsivuiltamme löytyvän tiedon lisäksi ravintoaineiden asiantuntijamme auttavat sinua mielellään myös henkilökohtaisesti. Vastaamme mielellämme kaikkiin laihdutukseen liittyviin kysymyksiisi sähköpostilla, puhelimessa ja internetsivujemme online-chatissa. Lisäksi verkkokaupassamme on vaihtuvia kampanjoita ja erikoistarjouksia. Kannattaa seurata meitä myös Facebookissa, Google+:ssa, Twitterissä ja YouTubessa, joihin päivitämme säännöllisesti vinkkejä, uutisia ja reseptejä laihdutukseen liittyen.