Luontaistuotteet: täydellinen nautinto

Kriittinen kuluttaja voi helposti hämmentyä ruokakauppojen lukuisten luomutuotteiden keskellä. Mitkä elintarvikkeet todella ovat luonnollisia? Kannattaako uskoa kaikkea, mitä pakkauksissa väitetään? Haluaisitko tilata luontaistuotteita netistä, mutta et luota tuotteiden laatuun?

nu3 on luontaistuotteiden asiantuntija. Valitsemme verkkokaupassamme myytävät luontaistuotteet huolellisesti, joten tilatessasi meiltä voit luottaa siihen, että tuotteet ovat täsmälleen sitä, mitä sanotaan.  nu3 on siis luontaistuotekauppa netissä, jossa voit asioida hyvällä omallatunnolla ja luottavaisin mielin.

Tie luottamukseen kulkee vatsan kautta

nu3-verkkokaupasta löydät jatkuvasti laajenevan valikoiman elintarvikkeita. Olitpa sitten ekologisesti vastuullinen kuluttaja, kasvissyöjä tai vegaani, ilahdut varmasti verkkokauppamme luomutuotteiden kirjosta, johon kuuluvat mm. erilaiset superfoodit, spiruliina, maca, kookosöljy ja siemenet. Kerromme lisätietoa jokaisesta luomutuotteestamme ja myös opastamme luomutuotteiden käytössä ja annostelussa. Verkkokaupastamme ja blogistamme löytyy runsaasti lisätietoa mm. luontaistuotteiden arvokkaiden ravintoaineiden imeytymisestä elimistöön ja erilaisista superfoodvalmisteista.

Herkullinen maku ja rutkasti ravintoaineita

Vaikka et haluaisikaan syödä eläinkunnan tuotteita, sinun ei tarvitse luopua kaikista nautinnoista. Annamme verkkokaupassamme luovia ja herkullisia vinkkejä kasviperäisten ja vegaanisten tuotteiden käyttöön. Esimerkiksi luomusiemenet ja -öljyt tuovat mahtavan vivahteen vaikkapa kastikkeisiin, salaatteihin ja leivonnaisiin. Useat luomutuotteet sopivat loistavasti myös naposteltavaksi. Luomupähkinät, kuivatut luomuhedelmät ja luomusuklaat ovat tietysti mahtavan makuisia, ja lisäksi niistä saa runsaasti energiaa vaikkapa töissä tai urheillessa. Luomutuotteet ovat siis todellakin monikäyttöisiä, ja jokaiselle löytyy varmasti oma suosikkinsa.

Juomat luomuraaka-aineista

Juomat eivät ole pelkkiä janonsammuttajia. Ne sopivat hyvin seurusteluun ja edistävät fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Kaikki nu3:n luontaistuotevalikoiman juomat sisältävät luomuainesosia ja ovat herkullisen makuisia. Verkkokaupastamme löydät myös eri puolilta maailmaa peräisin olevia, aromaattisia teelaatuja, jotka rauhoittavat ja rentouttavat.

Luontaistuotevalikoimaamme kuuluu myös makeita ja herkullisia marjoja. Niitä on saatavilla myös juotavassa muodossa, esimerkiksi korkealaatuisina superfood-smoothieina. Smoothiet sekä hedelmä- ja kasvismehut ovat loistavia energianlähteitä vaikkapa kiireisinä aamuina. Ne ovat myös mahtavan hedelmäisiä ja raikkaita välipaloja, joita on myös helppo ottaa mukaan.