Terveystuotteet

Me nu3:ssa tiedämme, että terveys on yksi elämän tärkeimmistä asioista. Me teemmekin parhaamme, jotta pystyisimme edistämään asiakkaidemme hyvää terveyttä kokonaisvaltaisesti. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarjoamme verkkokaupassamme yksilöllistä neuvontaa ja laajan valikoiman markkinoiden parhaita terveystuotteita. Näiden avulla voit räätälöidä ravitsemuksesi juuri itsellesi sopivaksi!

Verkkokaupastamme löydät tunnetut merkit ja johtavien valmistajien terveystuotteet sekä ravintoaineiden asiantuntijoidemme laatimia vinkkejä. Terveytesi on meille tärkeää.

Mitä hyvä terveys oikeastaan tarkoittaa?

Terveyden edistäminen on paljon muutakin kuin pelkästään sairauksien ja fyysisten vaivojen ehkäisyä. Hyvä terveys käsittää sekä fyysisen että henkisen hyvinvoinnin ja tasapainoisen tunne-elämän. Terve ihminen on sinut itsensä kanssa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Terveystuotevalikoimistamme löydät tuotteita päivittäisen ja kokonaisvaltaisen terveyden sekä hyvinvoinnin edistämiseen.

    Tarjoamme kaikille kehon osille – aina silmistä hampaisiin ja päästä jalkoihin – varta vasten kehitettyjä tuotteita.
    Verkkokaupastamme löydät myös apua oikeiden tuotteiden valintaan – halusitpa sitten vahvistaa puolustuskykyäsi, lievittää stressiä tai allergioita tai ylläpitää emäs-happo-tasapainoa.
    Voit tilata meiltä myös lukuisia erilaisia ravintolisiä, kuten D-vitamiinitabletteja ja omega-3-kapseleita. Näistä tuotteista elimistösi saa päivittäisen ravintoaineannoksensa myös silloin, kun niiden tarve on syystä tai toisesta kasvanut.
    Löydä mahtavat lisäaineettomat ja ilman geenitekniikkaa tuotetut luonnontuotteet terveelliseen ja luonnolliseen ravitsemukseen.

Pienempien ja erikoistuneempien valmistajien yksilöllisten tuotteiden lisäksi asiantuntijamme ovat sisällyttäneet valikoimiimme myös markkinoiden johtavien ja arvostetuimpien valmistajien hyväksi havaittuja tuotteita. Löydät siis yhdestä paikasta käden käänteessä kaiken, mitä terveyteesi ja hyvinvointiisi tarvitset.

Terveystuotteet netistä

Terveys ja kiire eivät sovi yhteen. Voi olla erittäin stressaavaa asioida ruuhkaisissa kauppakeskuksissa tai ahtaissa kaupoissa töiden jälkeen tai viikonloppuna. nu3-verkkokauppa palvelee kellon ympäri seitsemänä päivänä viikossa. Siellä voit kaikessa rauhassa tutustua valikoimiimme ja valita omia elintapojasi parhaiten tukevat tuotteet.

Annamme jokaisen tuotteen kohdalla yksityiskohtaista tietoa sen sisältämistä ainesosista. Lisäksi tuotteen kuvauksessa olevat symbolit kertovat sinulle tuotteen tärkeimmät ominaisuudet heti ensisilmäyksellä. Myös tuotteiden tilaaminen on helppoa. Voit lisätä haluamiasi tuotteita ostoskoriin ja tilata ne kotiosoitteeseesi vain muutamalla hiiren painalluksella. nu3-verkkokauppa tekee terveyden edistämisestä helppoa ja yksinkertaista!