Tietoa nu3:sta

nu3 – INTELLIGENT NUTRITION on Euroopan johtavia terveellisen ravitsemuksen ja hyvinvoinnin yrityksiä. Yritys on perustettu Saksassa vuonna 2011 ja toimii tällä hetkellä 11 eri maassa: Saksassa, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Ranskassa, Itävallassa, Sveitsissä, Belgiassa, Luxemburgissa sekä Brasiliassa. nu3:n tuotevalikoima kattaa suosituimmat tuotemerkit luontaistuotteiden, luonnonkosmetiikan, urheiluravinteiden, laihdutustuotteiden sekä terveysvalmisteiden aloilta. Kotimaisten huipputuotteiden, kuten CocoVin, Fitfarmin ja Leaderin, lisäksi valikoimista löytyvät muun muassa Ruotsin suosituimmat brändit Renée Voltaire, Rosenserien, FACE Stockholm ja Superfruit sekä saksalaiset luonnonkosmetiikkabrändit Lavera ja Weleda. Lisäksi nu3:n ravitsemus- ja liikuntatieteiden asiantuntijoista, farmaseuteista sekä lääketieteilijöistä koostuva ryhmä tuo jatkuvasti uusia, korkealaatuisia tuotteita ja innovatiivisia ravintoaineita nu3-verkkokauppaan oman tuotemerkin alla.

Tämä tekee nu3:sta ainutlaatuisen:

  • Paras laatu
  • Asiantuntemus, neuvonta ja asiakaspalvelu
  • Laaja valikoima
  • Kaupankäynnin turvallisuus ja helppous
  • Tilausten nopea toimitus
  • Ensiluokkaiset, tarkoin valikoidut tuotemerkit

Mitä nu3 tarjoaa?

Paras laatu
Kaikki nu3:n myymät tuotteet ovat korkealaatuisista ainesosista valmistettuja alkuperäisiä tuotteita: hyödyllisiä ravintolisiä ja terveyttä edistäviä ravintoaineita, joilla on todellista vaikutusta.

Asiantuntemus, neuvonta ja asiakaspalvelu
Jokaisesta tuotteesta annetaan asiantuntevaa ja tarkkaa tietoa. Nämä tiedot laaditaan kattavan asiantuntijaverkoston avulla. Lisäksi kokeneet ravitsemustieteilijät vastaavat kysymyksiin nu3:n asiakaspalvelussa. Käytännön vinkkejä, kattavaa taustatietoa sekä uutisia ravintoaineiden maailmasta löytyy myös nu3:n blogista.

Laajin valikoima
nu3-verkkokaupasta löydät tunnetut merkit ja kaikki hyödylliset ravintoaineet sekä luonnontuotteet terveyden edistämiseen, liikuntaan ja kauneudenhoitoon. Kotimaisten huippumerkkien, kuten Puhdistamon, Leaderin ja Four Sigma Foodsin lisäksi löydät muun muassa Ruotsin suosituimmat brändit Renée Voltaire, Rosenserien, FACE Stockholm sekä Superfruit.

Kaupankäynnin turvallisuus ja helppous
Verkkoteollisuus Ry:n Luotettavaa toimintaa sekä Suomen Varmakauppa Oy:n VARMAKAUPPA SERTIFIKAATIN saaneesta nu3-verkkokaupasta ostaminen on turvallista. Tilauksen voi maksaa kätevästi laskulla, luottokortilla tai Paypalilla. Verkkokaupalla onkin lukuisia tyytyväisiä asiakkaita. Tilauksen etenemistä on mahdollista seurata aina tuotteiden lähettämisestä perille saapumiseen asti.

Tilausten nopea toimitus (3-5pv)
Tuotteita voi tilata mihin vuorokaudenaikaan tahansa, ja tilatut tuotteet lähetetään 24 tunnin sisällä tilauksesta. Ennen puoltapäivää tehdyt tilaukset lähetetään saman päivän aikana!

Ensiluokkaiset, tarkoin valikoidut tuotemerkit
Jatkuvasti kasvavasta nu3-tuotevalikoimasta löydät muun muassa luonnollisen terveelliset gojimarjat, hyvinvointia edistävät aminohapot sekä ihonhoitotuotteet, jotka tekevät ihosta terveen ja kauniin näköisen.

Haluatko tietää lisää nu3:sta?

Mielenkiintoista tietoa uusista tuotteista, mahtavia tarjouksia ja hyödyllisiä vinkkejä löytyy myös muualta kuin nu3:n verkkokaupasta. nu3:n Facebook-fanit pääsevät nauttimaan etukupongeista, ainutlaatuisista erikoistarjouksista ja hyödyllisistä ravitsemusvinkeistä. Myös Google+ sivultamme löytyy hyödyllistä tietoa ravitsemuksesta. nu3:n seuraajat Twitterissä saavat tietää kaiken oleellisen hyvästä ravitsemuksesta suoraan ravintoaineiden asiantuntijoilta.