Työpaikat

Avoimet työpaikat

Oletko kiinnostunut tervellisestä ravinnosta ja hyvinvoinnista? Haluatko auttaa meitä tekemään asiakkaidemme elämästä vieläkin paremman? Lähetä meille työhakemuksesi, haluamme tutustua sinuun!
Lisätietoja

Tietoa meistä

Tiimimme on yhtä monipuolinen kuin asiakkaamme - nuorista lupauksista kokeneisiin asiantuntijoihimme yksi asia yhdistää meitä: Olemme innostuneita ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista.
Lisätietoja

Avoimet työpaikat

takaisin sivun alkuun

Kiinnostaako sinua...

… terveellinen ravitsemus, luonnonkosmetiikka sekä verkkokaupat? Ovatko strateginen ajattelu ja luovuus lähellä sydäntäsi? Tule tekemään kanssamme nu3:sta maailman paras ravintoaineiden verkkokauppa. Etsimme juuri sinua!

Tiimimme suhtautuu asioihin kunnianhimoisesti – hauskanpitoa unohtamatta – niin työpisteellä, kokouksissa, pöytäjalkapallon parissa kuin myös kokkaillessaan Berliinin sydämessä sijaitsevan toimistomme keittiössä. Kokoushuoneissamme on tilaa neuvotteluille, ajastustenvaihdolle ja suurille ideoille, tai vaikkapa rentouttavalle lounastuntijoogalle.

Suhtaudutko työhön intohimoisesti? Haluatko rikastuttaa tiimiämme ideoillasi ja kyvyilläsi, ja aina silloin tällöin yllättyä keittiömme buffetin antimista? Kiinnostavatko kiehtovat aiheet ja mielenkiintoiset projektit? Hae meille töihin! Odotamme innolla hakemustasi!

Katso kaikki avoimet työpaikat.

Eikö unelmiesi työpaikka ole näiden joukossa? Älä epäröi lähettää avointa hakemusta, me pidämme oma-aloitteisuudesta!

Tietoa meistä

takaisin sivun alkuun

Tiimimme koostuu ravintoaineiden asiantuntijoista ja ravitsemuksesta kiinnostuneista. Tavoitteenamme on kertoa ihmisille, kuinka he voivat käyttää ravintoaineita edistämään terveyttä, kauneutta sekä henkistä ja fyysistä suorituskykyä. Tuotteissamme yhdistyvät luonnon ja tieteen parhaat puolet. Kehitämme jatkuvasti uusia, jännittäviä tuotteita asiantuntijoidemme avustuksella. Ravitsemus- ja liikuntatieteiden asiantuntijoista, farmaseuteista sekä lääketieteilijöistä koostuva ryhmä hakee jatkuvasti uusia, innovatiivisia raaka-aineita tuotteisiimme.

Erityisen laajan tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hyvin turvallisen ja sujuvan ostokokemuksen.

Yhteystiedot

Antje Wolff
Henkilöstöpäällikkö

S-posti: jobs@nu3.fi