nu3 - Urheiluravinteiden ykköspaikka!

Verkkokauppamme urheilukategoriasta löytyy lisäravinteita kestävyys- ja voimalajien harrastajille. Tuotteet tulevat arvostetuilta ja innovatiivisilta valmistajilta, ja vaihtoehtoja löytyy sekä aloittelijoille että kilpaurheilijoille. Proteiinipirtelöt, energiapatukat, aminohappokapselit, painonpudotustuotteet ja erityisesti naisille kehitetyt lisäravinteet ovat vain muutamia esimerkkejä verkkokauppamme laajasta ja monipuolisesta lisäravinnevalikoimasta.

Liikunta ja ravinto

Jos kehosta haluaa saada kaiken irti, on huolehdittava riittävästä ravinnosta ja ravintoaineiden saannista sekä harjoittelusta ja palautumisesta sopivassa suhteessa. Verkkokauppamme urheiluravinteet sisältävätkin ravintoaineita (proteiinia) ja mikroravintoaineita (vitamiineja, kivennäisaineita, hivenaineita ym.), joita voi hyödyntää eri urheilulajeissa muun muassa energiansaannin, lihaskasvun tai palautumisen edistämiseen. Urheiluravinteet ovat tärkeä lisä urheilijan ruokavalioon.

Monipuolisesta valmistajien ja tuotteiden valikoimastamme löydät juuri omiin tarpeisiisi sopivat tuotteet. Kaiken lisäksi patukkamme ja pirtelömme maistuvat hyvältä.

Sopivat tuotteet kaikkiin lajeihin ja tavoitteisiin

Halusitpa sitten nostaa fyysistä suorituskykyäsi, edistää lihaskasvua tai pudottaa painoasi, nu3-verkkokaupasta löydät sopivat ravintolisät terveellisen ja monipuolisen ruokavalion täydentämiseen. Jos esimerkiksi treenaat säännöllisesti ja haluat kasvattaa lihasmassaa, tarvitset runsaasti proteiinia. Proteiinia voi nauttia ennen harjoitusta tai sen jälkeen vaikkapa proteiinipatukan muodossa. Massakauden aikana puolestaan on saatava riittävästi energiaa ja monipuolisesti eri ravintoaineita.
Patukat ovat loistava välipala urheilijoille, sillä niistä saa tarvittavaa energiaa arkeen ja harjoituksiin. Patukat ovat hyödyllinen ravintolisä voima- ja kestävyyslajien harrastajille myös niiden sisältämien vitamiinien ja kivennäisaineiden ansiosta. Patukoita on saatavana mm. suklaan-, vadelman- ja vaniljanmakuisina.
Patukat ovat kuitenkin vain yksi esimerkki nu3-verkkokaupan laajasta lisäravinnevalikoimasta, josta löytyy myös runsaasti harjoittelun jälkeen otettavia, palautumista edistäviä tuotteita. Annamme verkkokaupassamme jokaisen urheiluravinteen kohdalla tietoa tuotteen oikeasta käytöstä ja annostelusta, jotta voit käyttää tuotteita turvallisesti ja tehokkaasti.

Urheiluravinteita naisille

Urheilevilla naisilla voi olla erityisiä tarpeita ja toiveita lisäravinteiden suhteen erityisesti silloin, kun harjoittelu on intensiivistä. Tästä syystä nu3-verkkokauppa tarjoaa myös lukuisia erityisesti naisille suunniteltuja tuotteita, joita voi käyttää sekä harjoittelun että painonpudotuksen tukena.

Tilaa tuotteet käden käänteessä

nu3-verkkokauppa on selkeä ja helppokäyttöinen, joten löydät etsimäsi tuotteet ja suosikkimakusi käden käänteessä. Älä jätä urheiluravinteiden kohdalla mitään sattuman varaan, vaan tilaa johtavien valmistajien tuotteet nu3:sta jo tänään!